Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g13g17kcal2.4g0g0.9g0g
Korppujauho 1.6g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.5g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)3.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g60kcal6.2g3g2.6g0.4g
Valittu annoskoko30g30kcal3.1g1.5g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g15kcal1.6g0.8g0.7g0.1g
Arvot/100g100g101kcal10.5g5.1g4.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628