Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu7.8g28kcal0.9g5.6g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.3g0.8kcal0g0g0.3g0g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.9g3.1kcal0g0g0.3g0g
Appelsiini, kuorittu 4.1g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g150kcal4.4g18.2g6.8g0.2g
Valittu annoskoko30g75kcal2.2g9.1g3.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g38kcal1.1g4.6g1.7g0.1g
Arvot/100g100g255kcal7.5g30.8g11.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429