Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g6.2g3.7kcal0.6g0.3g0g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.8g17kcal0.5g3.4g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.9g3.3kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g173kcal4g29.2g4.2g1g
Valittu annoskoko30g87kcal2g14.6g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g43kcal1g7.3g1.1g0.3g
Arvot/100g100g294kcal6.8g49.5g7.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920