Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.1kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)2.3g4.7kcal0.1g0.1g0.5g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g3.9g14kcal0.1g0.3g1.4g0g
Mansikka 3.4g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Banaani, kuorittu 4.7g4.1kcal0g0.9g0g0.1g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen7g4.2kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g102kcal1.6g13g4.6g0.6g
Valittu annoskoko30g51kcal0.8g6.5g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g25kcal0.4g3.3g1.2g0.2g
Arvot/100g100g172kcal2.7g22g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705