Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Sokeri 0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 27g11kcal0g2.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g47kcal0g5.8g2.2g0.8g
Valittu annoskoko30g24kcal0g2.9g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g12kcal0g1.5g0.6g0.2g
Arvot/100g100g80kcal0g9.8g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339