Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis13g15kcal2.9g0g0.4g0g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 3.6g2.8kcal0.2g0.5g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 2.6g0.4kcal0.1g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.8g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g38kcal6.4g1.2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko30g19kcal3.2g0.6g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g10kcal1.6g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g64kcal10.8g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117183