Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)6.2g2kcal0.2g0.3g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g34kcal1g6.4g0.2g0.4g
Valittu annoskoko30g17kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g8kcal0.3g1.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g57kcal1.7g10.8g0.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148105