Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.18g62kcal2.4g12.1g0.4g0.7g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g9g15kcal1.4g0g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g170kcal7.6g24.2g4.6g1.4g
Valittu annoskoko30g85kcal3.8g12.1g2.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna15g43kcal1.9g6.1g1.2g0.4g
Arvot/100g100g288kcal12.9g41g7.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148793