Kukkakaaligratiini

2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)1.4g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%4.7g5.2kcal0.8g0.1g0.1g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali21g4.1kcal0.4g0.5g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g24kcal3g1.2g0.6g1g
Valittu annoskoko30g12kcal1.5g0.6g0.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g6kcal0.8g0.3g0.2g0.3g
Arvot/100g100g41kcal5.1g2g1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=23837