Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 20g63kcal5.3g0g4.7g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g1.4g4.5kcal0.4g0.8g0g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g4.2g7.2kcal0.1g0.1g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g4kcal0.4g0g0.3g0g
Korppujauho 1.4g5.1kcal0.1g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g168kcal12.6g4g11.4g0.2g
Valittu annoskoko30g84kcal6.3g2g5.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g42kcal3.2g1g2.9g0.1g
Arvot/100g100g284kcal21.4g6.8g19.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658