Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 11g9kcal2g0g0.1g0g
Tomaatti, tuore2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli, tuore2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Papu, ohut vihreä, pirkka1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g3.1g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1.9g1.5kcal0.2g0g0g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.3g1.2kcal0g0g0.1g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia0.8g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g37kcal5.2g1g0.8g0g
Valittu annoskoko30g18kcal2.6g0.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna15g9kcal1.3g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g62kcal8.8g1.7g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301469