Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale11g14kcal2g0.2g0.7g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras5.8g19kcal0.8g3.4g0.2g0.5g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 3.1g8.1kcal0.8g0g0.5g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)9g5.5kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Sinappi 0.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g94kcal7.4g8.2g3.6g1.2g
Valittu annoskoko29g47kcal3.7g4.1g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna15g24kcal1.9g2.1g0.9g0.3g
Arvot/100g100g161kcal12.6g13.9g6.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789