Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6.5g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta14g52kcal1.9g10g0.3g0.5g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.3g6.9kcal0g0g0.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.9g4.9kcal0.6g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 0.5g1.7kcal0g0.3g0g0g
Lihaliemi laimennettu 1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g8.8kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g152kcal5.2g21.2g4.8g1g
Valittu annoskoko30g76kcal2.6g10.6g2.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g38kcal1.3g5.3g1.2g0.3g
Arvot/100g100g257kcal8.8g35.9g8.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334