Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g11g23kcal1.9g0g1.7g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus4.9g17kcal0.7g0g1.6g0g
Herne kuivattu14g40kcal2.5g6.8g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g160kcal10.2g13.6g6.8g2.8g
Valittu annoskoko30g80kcal5.1g6.8g3.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna15g40kcal2.6g3.4g1.7g0.7g
Arvot/100g100g271kcal17.3g23.1g11.5g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=34161