Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g6.2g45kcal0.1g0.1g5g0g
Fariinisokeri6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.4g4.6kcal0.3g0.6g0.3g0.2g
Pandan tumma suklaa 150 g2.2g12kcal0.1g1.1g0.7g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g3.1g16kcal0.3g1.7g1g0g
Mantelirouhe, 1 rkl1.6g9kcal0.3g0.1g0.8g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.1g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g263kcal3.6g20.6g18.8g0.8g
Valittu annoskoko30g131kcal1.8g10.3g9.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g66kcal0.9g5.2g4.7g0.2g
Arvot/100g100g445kcal6.1g34.9g31.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773