Kaalilaatikko, sikahyvä

Kaalit ja sipulit haudutetaan (alle tunti) tai kuullotetaan.

Kaikki aineet sekaisin, uuniin 200c tunnin verran.

Paistamisen loppupuolella juustoraastetta vielä pinnalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 473 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali16g3.3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.2g6.9kcal0.8g0g0.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Suolakurkkuja felix (Felix), annos 310g1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Creme fraiche 18 % 200 g (Rainbow), annos 100g3.1g5.9kcal0.1g0.1g0.6g0g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g2.1g7.3kcal0.5g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g50kcal3.4g2g3.2g0.6g
Valittu annoskoko30g25kcal1.7g1g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g13kcal0.9g0.5g0.8g0.2g
Arvot/100g100g85kcal5.7g3.4g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316077