Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.9g6.4kcal0.3g1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Maitojauhe rasvaton 0.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)4.4g8.3kcal1.1g0g0.4g0g
Tomaattimurska 6.3g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g1.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna, keitetty 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa3.1g9kcal0.7g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g107kcal5.8g7.8g5.2g0.8g
Valittu annoskoko30g53kcal2.9g3.9g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g27kcal1.5g2g1.3g0.2g
Arvot/100g100g180kcal9.8g13.2g8.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90253