Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 12g2.8kcal0.2g0.3g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 7g2.5kcal0.3g0.1g0g0.2g
Juusto, keskiarvo 2.3g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Maito,kevyt (valio) 100g7g3.2kcal0.2g0.3g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Voi 60% rasvaa 1g5.4kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g47kcal2.6g2g2.6g1g
Valittu annoskoko30g24kcal1.3g1g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g12kcal0.7g0.5g0.7g0.3g
Arvot/100g100g80kcal4.4g3.4g4.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145378