Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.1g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 2g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0.1g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g2.7g5.9kcal0.3g1g0.1g0.2g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g30kcal1g3.6g1.4g0.8g
Valittu annoskoko30g15kcal0.5g1.8g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g8kcal0.3g0.9g0.4g0.2g
Arvot/100g100g51kcal1.7g6g2.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140568