Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g4.7g1.6kcal0g0.3g0g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g3.8g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g3.8g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Keittojuurekset, Rainbow3.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.8g6.2kcal0.7g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g31kcal2.2g3.4g0.8g0g
Valittu annoskoko30g16kcal1.1g1.7g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna15g8kcal0.6g0.9g0.2g0g
Arvot/100g100g52kcal3.7g5.7g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190151