Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.1g16kcal0g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.8g27kcal0.8g5.5g0.1g0.3g
Sokeri 6.8g28kcal0g6.8g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 4g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen8g2.6kcal0.3g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g153kcal2.2g26.8g3.6g0.8g
Valittu annoskoko30g76kcal1.1g13.4g1.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g38kcal0.6g6.7g0.9g0.2g
Arvot/100g100g257kcal3.7g45.1g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154