Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 2.1g6.8kcal0.2g1.3g0g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai6.1g22kcal0.7g4.4g0.1g0.2g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)3.8g14kcal0.5g2.1g0.3g0.4g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g9g7.6kcal0.1g1.7g0g0.2g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g3.8g28kcal0g0g3.1g0g
Vesi1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g183kcal3g25.6g7g2g
Valittu annoskoko30g92kcal1.5g12.8g3.5g1g
Annoskoko puolitettuna15g46kcal0.8g6.4g1.8g0.5g
Arvot/100g100g308kcal5.1g43.1g11.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099