ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g28g58kcal5.1g0g4.2g0g
Fariinisokeri0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g126kcal10.2g2.6g8.4g0g
Valittu annoskoko30g63kcal5.1g1.3g4.2g0g
Annoskoko puolitettuna15g32kcal2.6g0.7g2.1g0g
Arvot/100g100g213kcal17.2g4.4g14.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=458307