Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala10g26kcal0.9g4.7g0.2g1g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio4.6g14kcal1.6g0g0.8g0g
Tonnikala vedessä 7g7.3kcal1.6g0g0.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki5g4kcal0.7g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.8g3.5kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g109kcal10.2g9.6g2.8g2g
Valittu annoskoko30g54kcal5.1g4.8g1.4g1g
Annoskoko puolitettuna15g27kcal2.6g2.4g0.7g0.5g
Arvot/100g100g183kcal17.2g16.2g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=49375