Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%7.3g12kcal1.5g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 7.3g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Punaviini1.8g1.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g39kcal3g1.8g1.6g0.6g
Valittu annoskoko30g19kcal1.5g0.9g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g10kcal0.8g0.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g66kcal5.1g3g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608