Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 4.5g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt14g6.3kcal0.4g0.7g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä0.7g4.7kcal0g0g0.5g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g6.6g5.5kcal0.1g1.2g0g0.1g
Ruokosokeri1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g82kcal2.8g12.4g2.2g0.6g
Valittu annoskoko30g41kcal1.4g6.2g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g20kcal0.7g3.1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g137kcal4.7g20.9g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826