Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g11g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 8.2g26kcal2.2g0g2g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g4.4g15kcal0.8g2.6g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g4.4g7kcal0g0.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g106kcal6.2g7.4g6g0.6g
Valittu annoskoko30g53kcal3.1g3.7g3g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g27kcal1.6g1.9g1.5g0.2g
Arvot/100g100g178kcal10.4g12.5g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720