Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Nakki, keskiarvo 6g14kcal0.7g0.1g1.2g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g15g4.5kcal0.2g0.7g0.1g0.4g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g4g6.4kcal0.1g0.2g0.6g0g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g57kcal2g3g4g0.8g
Valittu annoskoko30g29kcal1g1.5g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g14kcal0.5g0.8g1g0.2g
Arvot/100g100g97kcal3.4g5.1g6.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966