Thai chicken (slow cooker)

Ohje on slow-cookerille, mutta lyhyemmällä kypsennysajalla voi soveltaa uuniin/liedellekin.

Sekoita kasarissa kookosmaito, maapähkinävoi, currytahna ja raastettu inkivääri.

Kiehauta ja siirrä pataan.

Viipaloi sipuli ja pilko paprika parisenttisiksi kuutioiksi.

Pieni broilerinfilee suupalakokoon.

Paista kuumiksi (ei kypsiksi) pienissä erissä ja lisää pataan.

Kypsennä low-asennossa 5 h (high: 3 h).

Lisää kypsään pataan herneet ja anna lämmetä 3 minuuttia.

Tarjoile limeviipaleiden kera.

Ohje sovellettu Woman's Day -lehden ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk4g2kcal0g0g0.2g0g
Maapähkinävoi 1 tl1.2g7.7kcal0.3g0.1g0.7g0g
Punainen curry tahna red curry paste (Santa maria), annos 15g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton8.2g8.9kcal1.9g0g0.1g0g
Paprika punainen 8.2g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Herne 4.7g3.2kcal0.2g0.4g0g0.1g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g57kcal5g2.4g2.6g0.6g
Valittu annoskoko30g28kcal2.5g1.2g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g14kcal1.3g0.6g0.7g0.2g
Arvot/100g100g96kcal8.4g4g4.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233569