Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)4.7g16kcal0.6g3.1g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow9g7.5kcal0.4g1.2g0.1g0.3g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g5.9g6.5kcal0.2g0.2g0.6g0g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g98kcal6g9g4.2g1.2g
Valittu annoskoko30g49kcal3g4.5g2.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna15g25kcal1.5g2.3g1.1g0.3g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275390