Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio7.8g22kcal0.2g0.3g2.2g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 7.4g22kcal0.1g0.5g2.2g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 3.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Sinappi (teollinen)0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Anjovis-filee, 1 kpl2.3g4.9kcal0.2g0.3g0.3g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2.3g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g109kcal1g4g9.4g0.2g
Valittu annoskoko30g54kcal0.5g2g4.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g27kcal0.3g1g2.4g0.1g
Arvot/100g100g184kcal1.7g6.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167171