Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)0.4g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Punaviini, 12%2g1.6kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 4.7g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Kesäkurpitsa4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g63kcal4.4g2.4g3.4g0.4g
Valittu annoskoko30g32kcal2.2g1.2g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g16kcal1.1g0.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g106kcal7.4g4g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217267