Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g18kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g16g6.1kcal0.5g0.5g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 3.2g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g2g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g112kcal2.8g15.2g4.2g0.4g
Valittu annoskoko30g56kcal1.4g7.6g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g28kcal0.7g3.8g1.1g0.1g
Arvot/100g100g190kcal4.7g25.7g7.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655