Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 5.3g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Herkkusieni 2.3g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 6.3g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Katkarapu 3.1g2.1kcal0.5g0g0g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1.6g4.7kcal0.3g0g0.4g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty9g13kcal0.5g2.6g0.1g0.3g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g48kcal2.6g6.4g1g1g
Valittu annoskoko30g24kcal1.3g3.2g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g12kcal0.7g1.6g0.3g0.3g
Arvot/100g100g82kcal4.4g10.8g1.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275753