Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4kcal0.1g0.8g0g0g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.4g0.5kcal0.1g0.1g0g0.2g
Vehnänalkio 0.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki15g8.1kcal1.2g0.7g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss3.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g54kcal5.2g4g1.8g0.6g
Valittu annoskoko30g27kcal2.6g2g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g14kcal1.3g1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g91kcal8.7g6.7g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983