Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g10g36kcal1.4g7g0.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 10g3.4kcal0.4g0.2g0g0.2g
Katkarapu pienet (pirkka)7g4.6kcal1.1g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g110kcal5.8g14.6g3g0.4g
Valittu annoskoko30g55kcal2.9g7.3g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g28kcal1.5g3.7g0.8g0.1g
Arvot/100g100g185kcal9.7g24.5g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=468886