Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 1.6g4.9kcal0.3g0g0.4g0g
Tomaatti 2.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.9g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Makaroni, tumma 3.9g14kcal0.5g2.6g0.1g0.2g
Porkkana 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, vaalea 0.8g3kcal0.3g0.4g0g0.1g
Atria kevyt jauheliha5.2g8.9kcal1g0g0.5g0g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g72kcal4.4g6.6g2.6g0.6g
Valittu annoskoko30g36kcal2.2g3.3g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g18kcal1.1g1.7g0.7g0.2g
Arvot/100g100g122kcal7.4g11.1g4.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964