Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 6.3g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Paistijauheliha 10%6.3g11kcal1.3g0g0.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt13g5.8kcal0.4g0.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g67kcal5.2g3.6g3.4g0.2g
Valittu annoskoko30g34kcal2.6g1.8g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g17kcal1.3g0.9g0.9g0.1g
Arvot/100g100g112kcal8.7g6g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598