Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 12g2.8kcal0.2g0.3g0g0.3g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.3g2kcal0g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Aurajuusto2.3g8kcal0.5g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g28kcal1.4g1g2g0.6g
Valittu annoskoko30g14kcal0.7g0.5g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g7kcal0.4g0.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g47kcal2.4g1.7g3.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251