Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g6.2g21kcal0.8g4.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g0.7g1kcal0.1g0.2g0g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow0.7g1.2kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g3.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g99kcal3.2g18g1.4g1.2g
Valittu annoskoko30g50kcal1.6g9g0.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna15g25kcal0.8g4.5g0.4g0.3g
Arvot/100g100g167kcal5.4g30.3g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108478