Muurinpohjaletut, gluteeniton

0,5 l maitojuomaa
0,5 l vettä
2 munaa
4 dl karkeaa, luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1 tl suolaa
Paistamiseen voita

Sekoita vesi-maidon joukkoon munat, jauhot jasuola.

Anna turvota 1 tunti.

Ruskista voi ja paista kauniin ruskeita lettuja molemmin puolin pannulla.

Tarjoa letut mieleisesi täytteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 11g4.2kcal0.4g0.3g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 2.4g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 5.3g18kcal0.3g4g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g52kcal2g8.6g1g0.2g
Valittu annoskoko30g26kcal1g4.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g13kcal0.5g2.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g87kcal3.4g14.4g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110145