Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 15g5.7kcal0.1g1g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 8g12kcal1g0g0.8g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.2g0.1kcal0g0g0g0.2g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g3.7g22kcal0.9g0.2g2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g138kcal4g2.4g12.4g1.2g
Valittu annoskoko30g69kcal2g1.2g6.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna15g34kcal1g0.6g3.1g0.3g
Arvot/100g100g231kcal6.7g4g20.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178794