Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)8.7g6.9kcal0.3g1g0.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 8.7g4kcal0.3g0.4g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala5.2g17kcal0.8g3.1g0.1g0.5g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g1g7.7kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g88kcal4.2g9.2g3.8g1g
Valittu annoskoko30g44kcal2.1g4.6g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g22kcal1.1g2.3g1g0.3g
Arvot/100g100g148kcal7.1g15.5g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979