Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,310g6.8kcal1.1g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Hermesetas, annos 5g1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml2.1g0.4kcal0.2g0g0g0g
Kookoshiutale 1g6.9kcal0.1g0.1g0.7g0.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 8.3g23kcal0.2g0.2g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g94kcal5g1.4g7.4g0.4g
Valittu annoskoko30g47kcal2.5g0.7g3.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g24kcal1.3g0.4g1.9g0.1g
Arvot/100g100g158kcal8.4g2.4g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512