Tilliliha ala Tuula

Mittaa vesi suunnilleen lihapalan kokoiseen kattilaan ja pane liha kattilan pohjalle.

Veden kiehussa kerää pinnalle noussut vaahto pois.

Lisää suola, kuoritut ja halkaistut sipulit, porkkanat ja selleri sekä laakerilehti, pippurit ja tillinvarret.

Keitä kannen alla miedolla lämmömmä pari tuntia.

Nosta kypsä liha pois ja siivilöi keitinliemi ja jäähdytä se. Sulata margariini kattilassa ja lisää siihen vehnäjauhot.

Kaada keitinliemi ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Mausta kastile sitruunamehulla, sokerilla, suolalla ja tillillä.

Lopuksi sekoita joukkoon kerma.

Kuutioi jäähtynyt liha kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan kulmapaisti (Hk), annos 200g14g17kcal2.9g0g0.6g0g
Lihaliemi, itse tehty (Itse tehty), annos 100g10g5.4kcal0.8g0.1g0.2g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.1g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 1.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g64kcal7.6g1.4g3g0g
Valittu annoskoko30g32kcal3.8g0.7g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna15g16kcal1.9g0.4g0.8g0g
Arvot/100g100g108kcal12.8g2.4g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255450