Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 8.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 8.9g36kcal0g8.9g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8.4g1.8kcal0g0.1g0g0g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g4.2g18kcal0.2g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g112kcal0.4g18.2g3.8g0g
Valittu annoskoko30g56kcal0.2g9.1g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna15g28kcal0.1g4.6g1g0g
Arvot/100g100g188kcal0.7g30.4g6.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113