Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)8.1g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g13g36kcal1.8g0.1g3.1g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.7g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%6.2g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g1.1g4.3kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g107kcal4.4g3.6g8.2g0.2g
Valittu annoskoko30g54kcal2.2g1.8g4.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g27kcal1.1g0.9g2.1g0.1g
Arvot/100g100g181kcal7.4g6.1g13.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331982