Papaijasose (intialaisiin ruokiin)

1 raaka papaija
vettä

1) Kuori papaija ja poista siemenet.

Leikkaa hedelmäliha karkeaksi silpuksi ja pane tehosekoittimeen.

2) Notkista seos vedellä (noin 2 rkl) sopivan paksuiseksi soseeksi.

Soseen voi myös pakastaa.

Lähde
Shehzad Husain
Helppoa ja hyvää Intiasta
WSOY

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papaija, raaka, kuoreton, siemenetön, annos 100g28g11kcal0.2g2.7g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g22kcal0.4g5.4g0g1g
Valittu annoskoko30g11kcal0.2g2.7g0g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g6kcal0.1g1.4g0g0.3g
Arvot/100g100g37kcal0.7g9.1g0g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337224