Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino4.1g14kcal0.9g2.2g0.2g0.2g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl4.1g1.6kcal0g0.4g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Basilika, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g3.4g8.4kcal0.6g0g0.6g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g6.8g1.4kcal0g0.2g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 10g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g69kcal3.2g6.2g3.2g0.6g
Valittu annoskoko30g35kcal1.6g3.1g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g17kcal0.8g1.6g0.8g0.2g
Arvot/100g100g116kcal5.4g10.4g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565