Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.5g8.3kcal0.1g0.1g0.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Munakoiso 10g2.2kcal0.1g0.3g0g0.3g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow13g45kcal1.5g9.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g120kcal3.4g20g2.8g0.6g
Valittu annoskoko30g60kcal1.7g10g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g30kcal0.9g5g0.7g0.2g
Arvot/100g100g202kcal5.7g33.7g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368